BLI KJENT MED DIN NYE CHILLOUT


 

1. Fjern ChillOut fra bærevesken og hold den fast ved den svarte enden. Rull ChillOut helt ut foran deg. ChillOut skal ligge rett og skal ikke være vridd.

2. ChillOut har to kamre som kan fylles med luft etter hverandre. Hver av kammeråpningene består av to fleksible åpninger. Først fylles det nedre kammer. Den beste måten å gjøre dette på er å ta tak i det øvre, helt lukkede kammeret med en hånd, mens du bruker tommelen til å holde på en av de nedre kammer kantene. Den andre hånden er nå fri til å åpne og lukke nedre kammer som du flytter hendene frem og tilbake.

3. Da er det bare å komme i gang, så sørg for at du er i riktig posisjon. Slå 90 ° til venstre: ChillOut skal nå ligge til høyre. Ta et skritt bakover, åpne det nedre kammeret i en sirkel og trekk ChillOut i en rask bevegelse gjennom luften foran kroppen din. Når du er ferdig med en bevegelse, lukke åpningen. Hvis du har nok plass, kan du ta en langt steg eller flere trinn når du utfører bevegelsen for å samle mer luft. I tilfelle du trenger litt mer trening eller er et sted med dårlig plass, anbefaler vi at du gjentar bevegelsen et par ganger. Om du er et sted med dårlig plass, kan du stå stille og skyve ChillOut tilbake igjen på slutten av bevegelsen. Ikke bekymre deg, du vil få taket på det!

4. Nå er det tid for det andre kammeret. Bare gjenta bevegelsen som er beskrevet i trinn 3.

5. Når du har fått nok luft i begge kamrene, ruller du den svarte enden til du får den fasthet du ønsker. Lukk låsen med et enkelt klikk, og du er klar til å lene deg tilbake og nyte.

Tid for å ChillOut!